Yarah Peeters

Sinds begin 2018 voer ik mijn eigen praktijk onder de naam Nijmegen Haptotherapie. Hiervoor werkte ik 10 jaar in de jeugdzorg. Na het behalen van mijn PABO-diploma volgde ik de 4-jarige post-HBO-opleiding Toegepaste Haptonomie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Nijmegen (ITH).

De laatste jaren heb ik de volgende cursussen en bijscholingen gevolgd: Groepsdynamiek, Psychosociale basiskennis, Waarnemen, Relatiebegeleiding, Systemisch werk, Geweldloze communicatie, Ontwikkelingsschema, Aanraking, Narcisme, Dwang, Angsstoornis.

In het najaar van 2020 startte mijn samenwerking met het Instituut voor Toegepaste Haptonomie te Nijmegen. Als Begeleider Vakleren geef ik praktijklessen aan kleine groepen studenten. In 2023 heb ik hier de LIO stage succesvol afgerond en ben ik komend jaar ook werkzaam als docent Haptonomie op het Instituut Toegepaste Haptonomie.

Ik ben geregistreerd Haptotherapeut en lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) onder registratienummer 8932. Daarnaast ben ik ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® onder licentienummer 190158R.