Nijmegen Haptotherapie

Welkom op mijn site.

Ik ben Yarah Peeters en werkzaam als begeleider voor kinderen, jongvolwassenen en volwassenen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Overweegt u haptonomische begeleiding voor uzelf of uw kind dan kunt u een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten met mij inplannen.

In dit gesprek bespreken we uw huidige situatie, hulpvraag en informeer ik u over mijn werkwijze en de praktische zaken zoals kosten en vergoeding.

Op basis van deze ontmoeting kunt u beslissen of het traject bij mij wilt vervolgen.

Een goede persoonlijke klik is belangrijk en daarom wil ik u in dit kennismakingsgesprek de gelegenheid geven om te ervaren of u door mij aangesproken wilt worden in uw ontwikkeling.

Haptotherapie

Wat houdt een begeleiding bij mij in?

We bespreken uw huidige situatie, waar u mogelijk tegen aanloopt en welke verandering u wenst op gang te krijgen. We onderzoeken wat de moeite waard is om samen aan te werken en welke moeite u in uw privé-leven zelf kunt doen om de gewenste ontwikkeling te activeren.

Een traject kan kort en intensief zijn met bijv. wekelijks een ontmoeting. Past het beter bij u om de intensiteit lager in te zetten dan kan dat ook. We kijken naar welke frequentie past bij u.

Het doel van een haptonomische begeleiding is dat u (weer) invulling geeft aan wie u bent in uw oorsprong. Wie bent u als mens? Welke invulling past echt bij u en leeft u er ook naar?

Een belangrijk onderdeel om dit te bereiken is dat u begrijpt waarom u tegen bepaalde dingen aanloopt. Bijv, twijfels en onzekerheden, (faal) angsten, onvrijheden.

Problemen zijn slecht obstakels op uw pad en het is de moeite waard om ze te leren begrijpen.

Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden om met de huidige situatie of problematiek om te gaan doen we samen.

Dat kan door middel van gesprek maar ook door ontmoetingsoefeningen die inzicht geven welke aandachtspunten bij u passen.

Aan het einde van een ontmoeting  nemen we door wat u thuis verder kunt activeren en oefenen, want de verandering vindt plaats in uw eigen leefwereld.

Een resultaat kan zijn dat u tijdens een traject meer eigenwaarde leert voelen en meer ruimte en beweging ervaart in uw leven. Uw mogelijkheden om voor uzelf op te komen zijn vergroot en of hersteld waardoor u zich blijer, vrijer en vitaler voelt.

Spiegelconsult

Lekker sparren en overzicht krijgen.

Vindt u het fijn om even met een persoon buiten uw eigen kring te praten over wat er gebeurt in uw gezinsleven, ten aanzien van de opvoeding van uw kinderen of in uw relatie, dan kan het soms heel verfrissend zijn om een uurtje te komen sparren en jezelf onder ogen te komen. Het kan net een ander inzicht opleveren of de prikkeling geven waar u behoefte aan hebt.

U kunt een ontmoeting aanvragen om weer overzicht te krijgen over bepaalde zaken die u bezighouden in uw leven waar u graag meer betekenis aan geeft. U bent dus niet meteen gebonden aan een heel traject.