Praktisch

Kosten en vergoedingen
De kosten bedragen € 80,00 voor een sessie van ongeveer een uur. Veel verzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten via een aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. Via de website van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) kun je eenvoudig achterhalen voor welke vergoeding je mogelijk in aanmerking komt. Het is wel raadzaam de exacte vergoeding voor jouw situatie na te vragen bij je verzekeraar.

Een afspraak maken
Een verwijzing van een arts of specialist is geen vereiste. In het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en we kijken dan ook of haptotherapie past bij je vraag. Deze kennismaking breng ik niet in rekening. De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 – 18.00 uur. Ik deel mijn praktijkruimte met Astrid Mols. Zij is haptotherapeute en werkzaam op vrijdag. Dit sluit aan bij mijn eigen ontwikkeling en behoefte aan meer verbinding, samenwerking, uitwisseling.

Locatie
De praktijk is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw op het Stationsplein. Dit is schuin tegenover het Centraal Station Nijmegen.

Privacyverklaring
Ik houd me aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Links
Instituut voor toegepaste haptonomie in Nijmegen, ITH
Startpagina haptonomie